CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, April 13, 2009

Remembering Friends



Splendid it was
to see those beautiful eyes.

Amazing it was
to see your charming smile.

You bring joy to my life
although it was just for a while.

Broke my heart
when you say goodbye.

But I'm a big girl
so I wont cry.

I'll remember you, dear friend
until the day I die.

2 screams:

Good Boy In Charge said...

betul. kawan kadang2 lagi rapat berbanding keluarga.

tapi aku mcm bosan lily dgr kawan ibarat hati la, kawan ibarat bunga la padahal kadang2, realitynya tak seindah itu pn.

Lily Cartina said...

ntah la dude.
bagi aku, kawan is precious. best friend esp. maybe because aku jenis yang membesar dengan independent dari kecik. jadi bile ada seorang kawan baik, kawan yang kenal aku, kawanyang terime aku, aku jadi seronok. best gile. so aku appreciate sangat. even though kawan tu anggap aku ni mcm biase je.